Planirajte svoj uspjeh zajedno sa nama

PMI je najveća zajednica projekt menadžera u svijetu. Zainteresiranost Vaše organizacije za naše udruženje znači da je Vaša kompanija na putu uspjeha. Milioni organizacija su odlučili da u svom poslovanju, koje se danas uglavnom zasniva na projektima, implementiraju standarde PMI udruženja. Kao što poznati slogan glasi: „Ako ne planirate, planirate neuspjeh“. Mi u udruženju pozivamo Vas da planirate svoj uspjeh zajedno sa nama!

Zašto podržati PMI Udruženje u BiH?

Bilo da tražite nove klijente ili nove partnere, njihovo povjerenje prema Vašoj organizaciji uvijek se povećava sa činjenicom da se pridržavate standarda i zajedno sa našom organizacijom doprinosite poboljšanju procesa upravljanja.

Ukoliko se odlučite da sponzorišete rad naše neprofitne organizacije potruditi ćemo se da se za Vaš doprinos sazna u široj poslovnoj zajednici kroz promociju na našim događajima, prezentacijama i objavama na našoj web stranici. Također, PMI je uvijek otvoren za nove članove. Nudimo Vam i mogućnost da svojim uposlenim povećate nivo znanja ali i prepoznatljivosti od strane Vaših klijenata tako što ćete podržati njihovo članstvo u PMI-u. Uspješan projekt menadžment iziskuje koncepte i metodologije koji omogućavaju voditeljima projekta da povećaju stopu uspješnosti, obezbjede maksimalnu efikasnost ljudskih resursa i bolju kontrolu troškova. Ovakav pristup implementaciji projekata na kraju rezultira uspješnijim poslovanjem.

Napominjemo da je PMI Udruženje u Bosni i Hercegovini, kao i PMI, neprofitno. Shodno tome, novac od sponzorstva troši se na realizaciju ciljeva Udruženja a ne na profitne aktivnosti. Također, Udruženje je dužno, kao i svi profesionalci sa PMI certifikatima, da se pridržava PMI Kodeksa etike i shodno tome i u upravljanju samim Udruženjem. Svi PMI članovi obavezuju se da će:

  • se pridržavati visokog standarda i integriteta u poslovanju;
  • preuzeti odgovornost za vlastite aktivnosti;
  • kontinuirano raditi na unaprjeđenju vlastitih profesionalnih sposobnbosti;
  • djelovati iskreno i na fer osnovi;
  • ohrabrivati druge da djeluju u profesiji etično i profesionalno.

Originalni tekst Kodeksa etike možete pročitati ovdje.

Samim tim što podržavate PMI ukazujete na vašu orjentaciju ka socijalno odgovornom poslovanju kao karakteristici koja se danas traži od strane mnogih poslovnih partnera i država u svijetu.

Ukoliko ste zainteresirani za više informacija o nama, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo Vas i posjetiti i prezentirati više informacija.

Naši sponzori i prijatelji

Uskoro…