Home Events Šta nas NASA može naučiti o razvoju timova?

Šta nas NASA može naučiti o razvoju timova?

Ako ste se ikad pitali kako NASA bira svoje astronaute pozivamo vas 24. februara u 18 sati da zajedno poslušamo Borka na temu Šta nas NASA može naučiti o razvoju timova?

Kako bi rad tima bio uspješan i kvalitetan potrebna je dobra i kvalitetna komunikacija između članova.
Raznolikost u osobnosti članova omogućava bolju komunikaciju te potiče veću motiviranost i kreativnost članova tima.

Što su ljudi različitiji i imaju različite osobine, njihova saradnja i poslovanje je kvalitetnije, ali često, uz preveliku količinu stresa, može biti i kamen spoticanja ukoliko nemamo međusobno razumijevanje.

O ovome i više pričamo sa Borkom Kikićem, u četvrtak, 24. februara u 18 sati.

Ovo druženje će se održati u prostorijama LANACO kompanije u Banja Luci (Veljka Mlađenovića bb) te online putem Microsoft Teams aplikacije, a pristupni link je: https://bit.ly/pmimeetup24022022

Borko Kikić posjeduje preko 20 godina iskustva u finansijskom sektoru od pozicija prodaje, HR menadžera do saradnika za selekciju i trening. Radio je na projektu modelovanja uspješnih prodavaca na osnovu kojeg je napravljen i proces obuke novih zaposlenih.
Borko je NLP trener, PCM trener, PDA analitičar i certifikovani LAB profil specijalista. Održao je veliki broj in house treninga u regionu. Borkova oblast ekspertize je organizacioni i lični razvoj te razvoj prodajnih vještina. U slobodno vrijeme drži NLP treninge sa mladima.

Date

24 Feb 2022
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Location

Lanaco
Veljka Mlađenovića bb, Banja Luka

Location 2

Online event
Online event
Category
QR Code