Printaj ovu stranu

PMI Dayz - konferencija Istaknuto

I ove godine kolege iz PMI Hrvatska - ogranak Osijek po šesti put organizuju trodnevnu konferenciju: PMI Dayz 2019.

pmiDayz bannerSI ove godine u saradnji sa Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, u već dobro poznatom terminu – zadnji vikend u svibnju (maju), 24. do 26. svibnja rezervirajte za, jubilarne, šeste po redu, PMIDayze! Prošlogodišnja konferencija je, uz sjajne domaće i inostrane predavače, ugostila preko 150 polaznika. Fotografije možete pogledati na njihovim veb stranicama.

Ovogodišnjom temom konferencije - "Znate li žonglirati?" – žele nam ukazati na svakodnevnicu voditelja projekata koji u svom poslu stalno žongliraju projektima, rokovima, promjenama u projektnim timovima, prioritetima,...

I ove godine spremili su nam dva zanimljiva pretkonferencijska treninga:

1. The Big Domino of Project Stakeholder Management by Fran Mikuličić, Fran djeluje kao
“consigliere” top menadžerima i vlasnicima poduzeća i kao mentor “high potential” menadžerima. Diplomirao je na poslovnoj školi Sveučilišta Vanderbilt u SAD-u, sa specijalizacijama u područjima Strategy Execution i Organizational and Human Performance
2. Na putu od ideje do izrade projektnog business case-a, by Marina Pupić Bakrač. Marina ima preko 10 godina iskustva rada na projektima razvoja proizvoda, projektima razvoja operativnih sustava te projektima optimizacije i digitalizacije poslovnih procesa, te 20 godina iskustva u poslovima razvoja proizvoda, istraživanja tržišta te strategije proizvoda i usluga u
financijskoj industriji.

Konferencijski dan obrađuje zadanu temu kroz niz od 6 – 8 predavanja koje prezentiraju vrhunski predavači. I ove godine planiraju ugostiti brojne stručnjake iz područja upravljanja projektima i one koji tek rade na razvoju karijere u tom području.

Treći konferencijski dan – Team Building donosi uz networking, razmjenu iskustava i mogućnost upoznavanja s turističkim potencijalima Slavonije i Baranje.

Informacije o programu su dostupne i nadograđuju se na stranici konferencije www.pmidayz.com. Bez obzira jeste li iskusni stručnjak ili ste na početku karijere projektnog menadžera, PMIDayzi su izvrsna prilika za sticanje znanja i dobru zabavu.

Za sve članove PMI BiH chaptera, omogućen je popust za kotizaciju od 20%. Više informacija i kupovina ulaznica na stranici konferencije.

pogledano 1033 puta